Hantera alla designer och grafik på en plats

 

Frigör din kreativitet enkelt med våra avancerade verktyg för hantering av grafik, specialiserad expertis och grafiska resurser – förenkla din process och förbättra din design. Cway gör det extremt enkelt att planera, granska, hantera, lagra och dela designer när som helst, med vem som helst. Du kan arbeta effektivt och leverera korrekta filer i tid, varje gång. Och självklart vill vi inte att du ska slösa ännu mer tid på att lära dig ett nytt, komplicerat system. Så vi har gjort det superenkelt. Du lär dig det på några minuter.

BOKA DEMO
logo-taffel logo-libero logo-arlakoket logo-estrella logo-libresse logo-santamaria logo-schonox-1 logo-risenta logo-kelda-1 logo-mjau logo-fjallbrynt logo-kavli logo-lohmanders logo-rydbergs logo-casco logo-bozita logo-eriks logo-godehav logo-mills logo-sika logo-planti logo-cloetta logo-arla logo-druvan logo-tork logo-maarud logo-doggy

DIN FRAMGÅNG ÄR VÅR FRAMGÅNG

FOKUSERA PÅ DITT VARUMÄRKE. VI SKÖTER RESTEN.
Befria
kreativiteten
Obegränsat
samarbete
Raketfart
Reducerade
kostnader
Förbättrad
effektivitet

Media Center är kärnan i Cways hantering av designer och grafik, en plattform där allt godkänt material samlas. Det är en central databas med garanterat uppdaterade filer som du enkelt kan drag & drop för att dela eller starta ett nytt projekt. Media Center ersätter behovet av att vara den som alla vänder sig till för att få tag på filerna för all grafik. Här kan du även planera framtida projekt tillsammans med kollegor och leverantörer genom att skapa delade planeringsmappar och anteckningar

Befria kreativiteten  ⇒

Planera,

lagra och

organisera

med Media

Center

Skapa och

uppdatera

design i

Projects

Projekts i Cway är utformad för att ge fullständig kontroll över alla designprojekt, samtidigt som den är tillräckligt flexibel för att stödja din organisations egna processer för grafikhantering. Den hanterar automatiskt repetitiva uppgifter och fungerar som en utmärkt plattform för samarbete, vilket möjliggör skapande av fantastiska designer tillsammans. Med Projects kan du snabbt starta ett projekt, drag & drop filer och människor och dela grafik med kommentarer som en brief till byrån

Samarbeta obegränsat  ⇒

Med QuickShare kan du dela filer direkt i Cway från Media Center, Projekt och din egna dator, utan att någonsin behöva ladda ner något. Drag & drop filer i ett popup-fönster och skicka iväg dem. QuickShare är en viktig del av Cways allomfattande upplevelse, där du aldrig behöver lämna Cway för att dela filer från olika källor. Det är enkelt att se vad som finns att ladda ner, dela filer från var som helst och visa filer i ovanliga format.

Designa med raketfart  ⇒

Dela media

smidigt med

QuickShare

Korra och

godkänn i

The Viewer

The Viewer erbjuder en toppmodern och fullt skalbar annoteringsvy för granskning, annotering och godkännande av grafiken. Det är här det verkliga samarbetet sker - samtidigt, utan tidsfördröjande arbetsflöden som står i vägen för ditt arbete. Allt finns här: filen, verktygen, personerna och tidigare samt aktuella anmärkningar. Om du inte har bestämt dig för bästa vägen framåt kan du starta en diskussion. Annars granska, annotera och klicka på "avvisa" eller "godkänn".

Gör mer, med mindre  ⇒

Varför CWAY?

Effektiva arbetsflöden

Cway strömlinjeformar designprocessen, vilket möjliggör snabbare framsteg från koncept till färdig design för att lansera produkten.

Samarbete i realtid

Plattformen underlättar smidig samverkan mellan designers, projektledare och andra involverade intressenter.

Kreativ frihet

Cway ger designers tillgång till omfattande grafiska resurser och verktyg, vilket främjar kreativitet och innovation.

Enkel projekthantering

Med Cways integrerade projektledningsverktyg kan designers enkelt hantera och spåra alla aspekter av sina designprojekt.

VI MÄTER VÅR FRAMGÅNG BASERAT PÅ VÅRA KUNDERS FRAMGÅNG

product packaging software
case spices
Collabra-kavil-cest-la-brie
collabra-ecom-estrella

våra planer

1 testmånad

Få obegränsad tillgång till i princip allt + våra dedikerade introduktionsspecialister under din första månad

GRATIS

Inget kreditkort krävs

Gratis användning under 1 provmånad, allt inkluderat

Basic

Skapa dina första 200 grafiker med hjälp av alla appar och funktioner, med support av vårt dedikerade supportteam.

€1,329

per månad

Extra avgifter tillkommer om gränserna överskrids

Populärast

Business

Hantera dina ungefär 350 grafiker med hjälp av alla appar och funktioner, stöttade av vårt dedikerade supportteam.

€2,069

per månad

Extra avgifter tillkommer om gränserna överskrids

Enterprise

Hantera 500+ grafiker eller mer med hjälp av alla appar och funktioner, stöttade av vårt dedikerade supportteam.

OFFERT

Kontakta oss

Extra avgifter tillkommer om överenskomna gränser överskrids