Öka ert företags effektivitet med Cway

 

Förvandla er organisations designhantering från design till tryck till en sömlös process. Cway är det optimala verktyget för att hantera alla designaspekter på ett ställe. Förbättra ditt företags effektivitet med Cway, där grafikhantering möter kostnadseffektivt ledarskap.

BOKA DEMO
logo-taffel logo-libero logo-arlakoket logo-estrella logo-libresse logo-santamaria logo-schonox-1 logo-risenta logo-kelda-1 logo-mjau logo-fjallbrynt logo-kavli logo-lohmanders logo-rydbergs logo-casco logo-bozita logo-eriks logo-godehav logo-mills logo-sika logo-planti logo-cloetta logo-arla logo-druvan logo-tork logo-maarud logo-doggy

DIN FRAMGÅNG ÄR VÅR FRAMGÅNG

FOKUSERA PÅ DITT VARUMÄRKE. VI SKÖTER RESTEN.
liberating-creativity
Befria
kreativiteten
unlimited-collaboration
Obegränsat
samarbete
rocket-speed
Raketfart
reduced-cost
Reducerade
kostnader
enhanced-efficiency
Förbättrad
effektivitet

Med Cway frigör du designteamets fulla kreativa potential. Vår plattform är designad för att fokusera på varumärkesutveckling och förbättra kundupplevelsen, samtidigt som vi sköter de tekniska detaljerna inom förpackningsdesign och tryck. Utrusta ditt team med de verktyg som krävs för att omvandla kreativa idéer till verklighet./span>

Befria kreativiteten  ⇒

Befria

kreativiteten

inom din

verksamhet

Obegränsat

samarbete

med alla

intressenter

I Cway, är samarbete grunden för framgång. Vår plattform möjliggör effektiv samverkan mellan alla parter. Skapa, hantera, granska och dela projekt med alla intressenter runt om i världen i en öppen och välkomnande miljö. Förenkla processen att förvandla kreativa visioner till konkreta resultat.

Samarbeta obegränsat  ⇒

Med Cway accelereras designprocessen markant. Våra avancerade processer och teknologi garanterar att dina produkter når marknaden snabbare än någonsin tidigare. Vi effektiviserar godkännandeprocessen och optimerar ditt marknadsteam, vilket sparar både tid och resurser från början till slut./span>

Nå marknaden snabbare  ⇒

Designa med

raketfart

Sänk

kostnader

Cway minskar kostnader genom att optimera både tryckprocessen och designarbetet. Vårt användarvänliga gränssnitt garanterar snabb upplärning och ökad produktivitet, vilket leder till betydande besparingar i både kostnader och resurser.

Gör mer, med mindre  ⇒

Med Cway kan designteams göra mer med mindre. Vi tar hand om alla tekniska aspekter, efterlevnad och varumärkeskonsekvens, så att din verksamhet kan fokusera på det kärnverksamheten.

Effektivisera dina processer  ⇒

Öka

effektiviteten

Varför CWAY?

Gamechanger

Vi står ut som en innovatör som kontinuerligt integrerar ny teknik, erbjuder varumärkesägare en smidig väg framåt utan att fastna i detaljer, vilket gör dem till ett nav för expertis i grafik- och designhantering.

Din framgång är vår framgång

Din framgång är vår framgång. Vi tar ett helhetsansvar för att våra kunder ska kunna koncentrera sig på kärnverksamheten, vilket återspeglas i våra långsiktiga partnerskap och framgångshistorier.

Möjliggörare

Cway är en möjliggörare som optimerar processer och stödjer er i varumärkesutveckling, vilket leder till bättre beslutsstöd och ökad effektivitet.

Kraften i samarbete

Vi tror på att samarbete skapar framgång. Genom att förena rätt människor och processer med rätt verktyg skapas en miljö där kreativitet och produktivitet kan blomstra.

VI MÄTER VÅR FRAMGÅNG BASERAT PÅ VÅRA KUNDERS FRAMGÅNG

product packaging software
case spices
Collabra-kavil-cest-la-brie
collabra-ecom-estrella

våra planer

1 testmånad

Få obegränsad tillgång till i princip allt + våra dedikerade introduktionsspecialister under din första månad

GRATIS

Inget kreditkort krävs

Gratis användning under 1 provmånad, allt inkluderat

Basic

Skapa dina första 200 grafiker med hjälp av alla appar och funktioner, med support av vårt dedikerade supportteam.

€1,329

per månad

Extra avgifter tillkommer om gränserna överskrids

Populärast

Business

Hantera dina ungefär 350 grafiker med hjälp av alla appar och funktioner, stöttade av vårt dedikerade supportteam.

€2,069

per månad

Extra avgifter tillkommer om gränserna överskrids

Enterprise

Hantera 500+ grafiker eller mer med hjälp av alla appar och funktioner, stöttade av vårt dedikerade supportteam.

OFFERT

Kontakta oss

Extra avgifter tillkommer om överenskomna gränser överskrids