DESIGN I SAMARBETE TAR DIG LÄNGRE, SNABBARE

 

Vi är betrodda av ledande varumärken för att skapa, anpassa och förbättra förpackningsdesigner som fångar konsumenters uppmärksamhet både i fysisk butik och online.

Vår banbrytande, samarbetsinriktade approach ger varumärkesägare möjlighet att snabbt och konsekvent öka försäljningen genom attraktiva förpackningsdesigner, enhetliga material för Point of Sale (PoS), högkvalitativa CGI:er för produktmarknadsföring och säljande e-handelsbilder som förstärker ditt varumärke online. Allt levererat genom en sammanhängande och snabb process, vilket gör att du kan fokusera på att bygga ditt varumärke.

SAMARBETE FÖRSTÄRKER FRAMGÅNG

Din framgång driver vår. Därför engagerar vi oss entusiastiskt och samarbetar med andra byråer för att gemensamt lyfta ditt varumärke och ge dig möjlighet att formulera din unika varumärkesvision. Oavsett om det handlar om att skapa ett nytt designkoncept, förverkliga dina idéer visuellt eller förbättra det som redan finns där, driver Collabra dina produkter till marknaden snabbt, säkert och kostnadseffektivt.

FÖRPACKNINGS

DESIGN

Med lika stor uppmärksamhet på visuellt uttryck och sammanhållning, designar och utvecklar vi ständigt dina förpackningssortiment. Våra experter inom förpackningsdesign och transformativ tryckkoordinering säkerställer högsta nivå av kreativitet och varumärkeskonsistens över nationella och globala marknader, utan att kompromissa med din ursprungliga strategiska vision.

LYFT DITT VARUMÄRKE ⇒

ADAPTIVE DESIGN
LINE EXTENSIONS
LIMITED EDITIONS
SEASONAL PACKS
CO-BRANDING
BRAND ARCHITECTURE
collabra-design-Cloetta-pops
collabra-tork-design

Din förpackning förtjänar endast designcontent av högsta kvalitet. Oavsett om det är fängslande illustrationer, lockande fotografier, iögonfallande kampanjer eller lysande tryck på förpackningar, är vi här för att lyfta din vision till nästa nivå och finslipa varje detalj för att säkerställa att din produkt sticker ut både på hyllan och online.

FÅNGA KUNDERS UPPMÄRKSAMHET ⇒

CONTENT

DESIGN

ILLUSTRATIONS
PROMOTIONS
FLASHES
PHOTOGRAPHY
PRODUCT PRINT
collabra-cloetta-sild
collabra-agr-senap

POS
design

Förstärk synligheten och uppnå maximal sammanhållning för varumärket genom att integrera skapandet av Point of Sale (PoS) med din förpackningsdesignprocess. Våra designers utforskar och utnyttjar varje möjlighet, medan våra tryckchefer utmanar och aktivt involverar alla leverantörer för att producera den mest synliggörande närvaron, oavsett fysisk butik eller online.

SKAPA MER BRAND POW ⇒

SHELF EDGE STRIPS
POP-UP BANNERS
DIGITAL LEAFLETS
WOBBLERS
PRODUCT STANDS
POSTERS
STICKERS
collabra-orkla-mylittlepony
collabra-orkla-pokemon

Oavsett om du kallar det för packshots eller CGI (datorgenererade bilder) erbjuder vi en omfattande svit av tekniker för utveckling av förpackningsbilder som uppfyller både dina och din marknads behov och krav. Baserat på skräddarsydd design skapar vi digitala bilder för all användning online simultant med att vi implementerar design på din förpackning, redo för omedelbar användning, även innan artwork får slutligt godkännande.

GE DINA FÖRPACKNINGAR DIGITALT LIV ⇒

CGI
design

PHOTOGRAPHY
3D RENDERS
GROUP CGI'S
CAD BUILDUPS
DIGITAL POS
GS1 STANDARDS
collabra-Estrella-chips
collabra-3D

E-HANDEL

DESIGN

Som enda Artwork Management byrå, deltar vi aktivt i teamet som utvecklar globala riktlinjer för MRHI (Mobile Ready Hero Images) tillsammans med GS1, Cambridge University och de flesta av världens största varumärken och e-handelsföretag. Vi var pionjärer inom MRHI i Skandinavien under förra decenniet och erbjuder både enastående kvalitet och innovativa strategier för e-handelsoptimering.

BILDER SOM HEJDAR SCROLLING ⇒

collabra-ecom-estrella
collabra-tork-hero

DIN FRAMGÅNG ÄR VÅR FRAMGÅNG

FOKUSERA PÅ DITT VARUMÄRKE. VI TAR HAND OM RESTEN.
KREATIVITET 
UTAN GRÄNSER
OBEGRÄNSAT
SAMARBETE
RAKET
FART
ÖKAD
EFFEKTIVITET
Enhanced
Efficiency