2 min läsning

CWAY-UPPDATERINGAR FEBRUARI 2024

CWAY-UPPDATERINGAR FEBRUARI 2024

Hej och välkommen till detta nummer av nyheter från Cway! Vi är glada över att kunna presentera en rad förbättringar som är designade för att lyfta din upplevelse och effektivisera arbetsflöden. Eftersom vi gör lanseringar nästan varje vecka som består av alla möjliga förbättringar, vill vi sammanfatta de som gynnar dig mest.

ANPASSA DIN VARUMÄRKESPROFILERING 

Skapa ett unikt tema för Cway med ditt val av bakgrundsbilder, tapeter och färger för en personlig arbetsplats. Det här är din chans att visa upp ditt varumärke över hela plattformen, så att alla känner sig som hemma. Överväg att införliva företagsnyheter i din bakgrund. Låt fantasin flöda, men kom ihåg att ditt tema kommer att vara synligt för hela organisationen.

 

user-teams
FÖRENKLAT TEAMWORK 

 

Baserat på många kunders efterfrågan kan du nu skapa team i userwidgeten. Den här funktionen förenklar processen att tilldela vanliga användare till uppgifter, som att granska artworks eller dela filer. Skapa ett team, dra och släpp medlemmar till det, och tilldela teamet till uppgifter vid behov.

 

 

 

EFFEKTIVA ROLLTILLDELNINGAR

Att tilldela roller till användare är nu mer effektivt, eftersom du kan tilldela dem till flera användare samtidigt istället för en i taget. Denna uppdatering minskar den administrativa tiden, vilket möjliggör ett fokus på produktivitet och framsteg i dina projekt.

FÖRBÄTTRAD FILTRERING AV PROJEKT

Med de förbättrade filteralternativen har hanteringen av projekt efter deras status aldrig varit enklare. Du kan nu välja flera tillstånd samtidigt, vilket ger en tydligare översikt över pågående, planerade och aktiva projekt utan att behöva växla mellan filter.

NAVIGATIONSFÖRBÄTTRINGAR 

Vi har gjort det mer intuitivt att hitta filer och navigera genom Media Center. När du klickar på ett artwork som du hittat via sökningen dirigeras du nu också till rätt plats i mappstrukturen. På så sätt kan du snabbt få tag på andra liknande produkter utan att manuellt behöva klicka dig till rätt mapp.

HITTA ZIP-FILEN

Du kan byta namn på zip-filen som du ska ladda ner, så att du enklare kan identifiera den i din egen nedladdningsmapp.

ENKELT ATT STÄNG FÖNSTER

Använd ESC-tangenten för snabb och enkel stängning av Cway-skrivbordsfönstren, vilket effektiviserar din navigering.

VISNINGSOPTIMERING

Utöka ditt visningsområde genom att justera storleken på kommentarspanelen i Viewern, vilket tillåter en större display av ditt artwork.

SKICKA ETT SNABBT E-POSTMEDDELANDE

Att lämna en uppgift för att mejla någon med en fråga är tröttsamt. När du arbetar i Viewern kan du skicka ett mejl till designern, en kollega eller till och med tryckeriet genom att enkelt högerklicka på deras namn. Detta gör det möjligt att skicka ett e-postmeddelande direkt utan att behöva lämna din nuvarande uppgift.

SKAPA DIN EGEN AI-AVATAR

Sist och kanske minst – be Cways AI att skapa en avatar av dig själv att använda som din kontobild. Kanske inte livsviktigt, men ganska roligt.

Tack för din tid och vi hoppas att dessa funktioner kommer att förbättra din varumärkesprofilering och Cway-upplevelse, samt spara dig ytterligare några värdefulla minuter varje dag.

Ring oss för en demo av de nya funktionerna, och håll utkik efter fler uppdateringar!

Utvecklingsteamet

 

FÖRBÄTTRA DATAHANTERING MED EVENT SOURCING PÅ CWAY

FÖRBÄTTRA DATAHANTERING MED EVENT SOURCING PÅ CWAY

På Cway befinner vi oss i framkanten av innovation och utforskar ständigt teknologier som omdefinierar hur vi hanterar data. Ett sådant banbrytande...

Read More
CWAY-UPPDATERINGAR FEBRUARI 2024

CWAY-UPPDATERINGAR FEBRUARI 2024

Hej och välkommen till detta nummer av nyheter från Cway! Vi är glada över att kunna presentera en rad förbättringar som är designade för att lyfta...

Read More
Cway Launch may 19 2023

Cway Launch may 19 2023

Woop woop till ännu en Cway-lansering 🎈🥁🎈🥁

Read More